top of page
DSCF1336.JPG

Solhjorten

grønt_billede.jpg

Solhjorten er et dagbehandlingstilbud for udviklingshæmmede børn, unge og voksne. Vores lokaler ligger i naturskønne omgivelser i Farum - tæt på skoven og Furesøen.  Solhjorten har i dag skole, SFO og et værksted med aktiviteter for voksne.  

Solhjorten arbejder med helsepædagogik og socialterapi, som er en antroposofisk, pædagogisk og faglig metode.  Den helsepædagogiske og socialterapeutiske metode tager sit afsæt i en struktureret hverdag med rytme, forudsigelighed og trygge rammer. Et socialt liv i et fællesskab, hvor den kunstnerisk udfoldelse spiller en stor rolle. Den faglige tilgang er relationel og tager sit afsæt i den enkeltes mulighed for læring og udvikling i samspil med omverdenen. 

Den faglige tilgang er helhedsorienteret; den omfatter det hele menneske med alle dets kompleksiteter. Fundamentet er Rudolf Steiners antroposofiske menneskebillede, hvor mennesket beskrives som en krop med sjæl og ånd.  Udgangspunktet er, at den indre kerne i personligheden er sund, selvom evnen til udfoldelse er begrænset af

 

besøg hjemmesiden:  www.solhjorten.dk

bottom of page